Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση επίπλων μπάνιου σε κάθε μέγεθος και χρώμα. Αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ανακαίνισης ή δημιουργίας ενός w.c.. Ιδανικά να χαρακτηρίζονται από εργονομία και ευκολία στην χρήση. Επίσης πρέπει να αντέχουν στη υγρασία και στην καταπόνηση που απαιτεί ένας τέτοιος χώρος.

Δίνοντας έμφαση στις ανάγκες του κάθε πελάτη, κατασκευάζουμε κλασσικά έπιπλα μπάνιου και μοντέρνα. Ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς χρησιμοποιούμε όλα τα υλικά τελευταίας τεχνολογίας που κυκλοφορούν. Έτσι κάνουμε λόγο για κόντρα πλακέ θαλάσσης, ξύλο μασίφ, βάσεις νιπτήρων, στήλες μπάνιου κ.α.. Σχεδιάζουμε κατά παραγγελία, καλύπτοντας κάθε σας απαίτηση, τόσο σε επίπεδο διαστάσεων ντουλαπιών όσο και σε επίπεδο χρωματισμών.

Είμαστε πάντα δίπλα σας, πριν και μετά την πώληση, να σας προτείνουμε λύσεις και να ανακαλύψετε την πληθώρα επιλογών που προσφέρουν τα έπιπλα μπάνιου. Βλέποντας τον κάθε πελάτη ξεχωριστά φροντίζουμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Μην διστάσετε να έρθετε από την έκθεση μας στο Αιγάλεω για να μας γνωρίσετε από κοντά.

Έπιπλα Μπάνιου
Έπιπλα Μπάνιου
Έπιπλα Μπάνιου
Έπιπλα Μπάνιου

Έπιπλα Μπάνιου
Έπιπλα Μπάνιου
Έπιπλα Μπάνιου