Κατασκευάζουμε πάσης φύσεως κρεβατοκάμαρες, διπλά, μονά και παιδικά κρεβάτια καλύπτοντας έτσι κάθε σας ανάγκη για ανάπαυση. Δίνουμε βαρύτητα στην ποιότητα των υλικών ώστε να είναι η κατάλληλη για έναν ξεκούραστο ύπνο. Φροντίζουμε κάθε έργο μας να είναι ανθεκτικό στον χρόνο και να χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση.

Τα κρεβάτια πρέπει να χαρακτηρίζονται από εργονομία και ασφάλεια ώστε να παρέχουν την απαιτούμενη άνεση. Έχοντας πολυετή εμπειρία στην κατασκευή επίπλων γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες τους και πως να τις διαχειριστούμε. Σχεδιάζουμε με γνώμονα το χώρο που προορίζονται αλλά και το προσωπικό σας γούστο. Έτσι δίνουμε μοναδικό στυλ στα έπιπλα που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σας.

Μοντέρνες ή κλασσικές κρεβατοκάμαρες και μεμονωμένα κρεβάτια είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας τα προσφέρουμε. Απευθυνθείτε σε μας, όποιο έπιπλο και αν χρειάζεστε, για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την απαράμιλλη σχέση ποιότητας – τιμής που σας παρέχουμε. Απλά καλέστε μας στο 2105612852 και ένας αρμόδιος υπάλληλος θα καταγράψει τις ανάγκες σας για την εκπόνηση μιας προσφοράς.

Κρεβάτια
Κρεβάτια
Κρεβάτια
Κρεβάτια

Κρεβάτια
Κρεβάτια
Κρεβάτια
Κρεβάτια

Κρεβάτια
Κρεβάτια