ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑΣ

Η εταιρία epiplakouzinasntoulapes.gr εναρμονίζεται πλήρως με το Άρθρο 102 - Νόμος 4512/2018 και παρέχει στον καταναλωτή το δικαίωμα υπαναχώρησης άνευ λόγου και αιτίας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής της παραγγελίας, χωρίς καμία επιβάρυνση πέραν από το λογικό κόστος των παρασχεθέντων υπηρεσιών μέχρι την ημέρα άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης με τις εξής προϋποθέσεις:

Επιστροφή προϊόντων:

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ολόκληρη ή ένα μέρος της παραγγελίας, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της, με πρότερη έγκριση από την εταιρία.

Ο καταναλωτής είναι υπεύθυνος για την ασφαλή επιστροφή των προϊόντων και επωμίζεται το κόστος των μεταφορικών.

Σε περίπτωση καταστροφής/αλλοίωσης των προϊόντων κατά την μεταφορά, η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη και έχει το δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την επιστροφή των προϊόντων. Αναλυτικότερα:

Επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές στις εξής περιπτώσεις:

  • Προϊόντα που φέρουν εκδορές ή σημάδια τοποθέτησης.
  • Προϊόντα που δεν βρίσκονται σφραγισμένα στην αρχική τους συσκευασία.
  • Προϊόντα ειδικής παραγγελίας, εμπορευόμενα με σκοπό μόνο την εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Επιστροφή χρημάτων:

Η εντολή επιστροφής των χρημάτων θα πραγματοποιείτε μόλις παραληφθούν τα προϊόντα, ελεγχθούν και φανεί ότι δεν εμπίπτουν στις παραπάνω περιπτώσεις.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με τον τρόπο που έγινε η παραγγελία.

  • Αν η παραγγελία έγινε με αντικαταβολή, τα χρήματα επιστρέφονται στον καταναλωτή σε λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξει. Το κόστος μεταφοράς των χρημάτων επιβαρύνουν τον καταναλωτή.
  • Αν η παραγγελία έγινε μέσω Paypal, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται στoν λογαριασμό Paypal που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά.
  • Αν η παραγγελία έγινε μέσω τραπεζικής μεταφοράς η επιστροφή των χρημάτων γίνεται στον λογαριασμό από τον οποίο έγινε η μεταφορά. Σε περίπτωση τήρησης του πελάτη λογαριασμό σε τρίτη τράπεζα από τις συνεργαζόμενες μας, ο καταναλωτής επωμίζεται το κόστος της μεταφοράς των χρημάτων με την εκάστοτε ισχύουσα χρέωση.