Οι πόρτες ασφαλείας αποτελούσαν πάντοτε ένα σημαντικό στοιχείο μιας κατοικίας. Οι θωρακισμένες πόρτες σφραγίζουν την κεντρική είσοδο ενός σπιτιού και προσφέρουν σιγουριά στους ενοίκους. Παράλληλα αποτελούν μέρος της διακόσμησης ορατή τόσο μέσα από την οικία όσο και έξω από αυτή. Για αυτό στην επιχείρηση ΚΟΥΡΕΠΙΝΗΣ συνδυάζουμε την ασφάλεια και την λειτουργικότητα με το design και την υψηλή αισθητική.

Οι θωρακισμένες πόρτες παρουσιάζουν μεγάλη κατασκευαστική ευελιξία βασισμένη στον τρόπο συναρμολόγησης των διαφόρων υλικών που την αποτελούν. Υλικά όπως inox, ξύλο, τζάμι, καθρέπτη, λάκα κ.α. σε συνδυασμό με το χρώμα αλλά και με το μοτίβο της κατασκευής όπως φεγγίτες, σταθερά πλαϊνά κτλ προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες για μία μοναδική αισθητική πρόταση.

Οι πόρτες ασφαλείας επιδρούν αρχιτεκτονικά στον σχεδιασμό της κύριας εισόδου. Οι θωρακισμένες πόρτες μας εισάγουν σε ένα χώρο αποκτώντας έτσι μια πρώτη εντύπωση του γενικότερου περιβάλλοντος. Στην επιχείρηση ΚΟΥΡΕΠΙΝΗΣ μπορεί κάθε αρχιτέκτονας, διακοσμητής ή ακόμη και ιδιώτης να βρει καινοτόμες λύσεις όσον αφορά τον σχεδιασμό της κατοικίας αλλά και πρακτικές λύσεις που προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά στον ιδιοκτήτη.

Πόρτες Ασφαλείας
Πόρτες Ασφαλείας
Πόρτες Ασφαλείας
Πόρτες Ασφαλείας

Πόρτες Ασφαλείας
Πόρτες Ασφαλείας
Πόρτες Ασφαλείας