Επιλογή Γλώσσας:      

ΑΡΧΙΚΗ   ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ   ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ   ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ   ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ   ΞΗΡΗ ΔΟΜΗΣΗ   ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ   ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Εσωτερικές Πόρτες

Οι εσωτερικές πόρτες τα τελευταία χρόνια αποτελούν ευφάνταστης δημιουργίας προϊόντα. Η τάση το χρώμα τους να είναι ίδιο με αυτό των τοίχων αποτελεί παρελθόν. Τα υλικά κατασκευής τους δεν είναι μόνο το ξύλο και το μέταλλο αλλά και το δέρμα, το γυαλί ή ακόμα και οι ψηφιακές εκτυπώσεις. Τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι τόσο εγχώρια όσο και εισαγωγής.

Οι σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής μας παρέχουν μια πληθώρα επιλογών κατασκευής. Στην επιχείρηση ΚΟΥΡΕΠΙΝΗΣ θα βρείτε πόρτες με καπλαμά, λάκα, laminate, pvc, ημιμασίφ κ.α. Όλες έχουν διαχρονική αξία ώστε να ταιριάζουν σε κάθε γούστο και αρχιτεκτονικό στυλ. Συνδυάζουν την απλότητα με την ποιότητα δίνοντας λύσεις για κάθε οικονομική δυνατότητα.

Οι εσωτερικές πόρτες καθώς και η τοποθέτησή τους αποτελεί για την επιχείρηση ΚΟΥΡΕΠΙΝΗΣ αναπόσπαστο κομμάτι της δραστηριότητάς μας. Έχοντας σκύψει με μεράκι πάνω στο κούφωμα στοχεύουμε στην λειτουργικότητα του χώρου σας. Ευελπιστούμε στην κάλυψη ολοένα και μεγαλύτερης γκάμας αναγκών της αγοράς καθώς και της ικανοποίησης των πελατών μας.

 
Περιεχόμενα

Έπιπλα Κουζίνας

Ντουλάπες

Εσωτερικές Πόρτες

Πόρτες Ασφαλείας

 

Ξηρή Δόμηση

Κουφώματα Αλουμινίου

Φωτισμός

Πολιτική Απορρήτου

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αθ. Διάκου 71
Τ.Κ.: 12241 Αιγάλεω
Τηλ & Fax: 210 5612852
e-mail: m.kourepinis@hotmail.com
 
NEWSLETTER: