Επιλογή Γλώσσας:      

ΑΡΧΙΚΗ   ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ   ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ   ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ   ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ   ΞΗΡΗ ΔΟΜΗΣΗ   ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ   ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Φωτισμός

Ο φωτισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι ενός σπιτιού ή ενός καταστήματος. Στην επιχείρηση ΚΟΥΡΕΠΙΝΗΣ αναλαμβάνουμε όλες τις ηλεκτρολογικές εργασίες προκειμένου να φωτίσουμε κάθε γωνιά του χώρου σας. Σκοπός μας είναι να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες τόσο σε εσωτερικούς χώρους όσο και σε εξωτερικούς. Διαθέτουμε την υποδομή και προσφέρουμε λύσεις για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην σύσταση ενεργειακών προτάσεων φωτισμού έχοντας ως αποτέλεσμα την αισθητή μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος. Παράλληλα φροντίζουμε να συμβαδίζουν τα προϊόντα μας με το σύγχρονο design δίνοντας έτσι πολλαπλές επιλογές στην ποιότητα και τον χρωματισμό. Στόχος μας αποτελεί ο επιτυχημένος συνδυασμός του φωτιστικού με την γενικότερη διακόσμηση.

Ο φωτισμός είναι για την επιχείρηση ΚΟΥΡΕΠΙΝΗΣ μία πρόκληση για μία σωστή και μακρόχρονη συνεργασία με τους πελάτες μας. Πέραν της εγκατάστασης είμαστε πάντα δίπλα σας παρέχοντας τεχνική υποστήριξη όποτε χρειαστεί . Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει με συνέπεια και κατανόηση. Μην διστάσετε να ζητήσετε προσφορά για το έργο που σας ενδιαφέρει.

 
 
Περιεχόμενα

Έπιπλα Κουζίνας

Ντουλάπες

Εσωτερικές Πόρτες

Πόρτες Ασφαλείας

 

Ξηρή Δόμηση

Κουφώματα Αλουμινίου

Φωτισμός

Πολιτική Απορρήτου

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αθ. Διάκου 71
Τ.Κ.: 12241 Αιγάλεω
Τηλ & Fax: 210 5612852
e-mail: m.kourepinis@hotmail.com
 
NEWSLETTER: