Επιλογή Γλώσσας:      

ΑΡΧΙΚΗ   ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ   ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ   ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ   ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ   ΞΗΡΗ ΔΟΜΗΣΗ   ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ   ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Κουφώματα Αλουμινίου

Τα κουφώματα αλουμινίου συνιστώνται από τα προφίλ πού συνδέονται με εξαρτήματα αλλά και με ενεργειακά τζάμια παρέχοντας έτσι τα σύγχρονα παράθυρα και τις σύγχρονες πόρτες. Υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ικανή να καλύψει κάθε τεχνοτροπία της διακόσμησης. Παράλληλα προσφέρουν ασφάλεια έχοντας πολλαπλά σημεία κλειδώματος. Στην επιχείρηση ΚΟΥΡΕΠΙΝΗΣ διαθέτουμε κουφώματα: ανοιγόμενα, συρόμενα, ρολά, σήτες κ.α. Έχουμε την τεχνογνωσία και το εκπαιδευμένο προσωπικό που απαιτούν τα σημερινά έργα.

Το αλουμίνιο είναι σχετικά ελαφρύ υλικό και έχει σημαντική αντοχή στη χρήση και στις καιρικές συνθήκες. Επίσης ανακυκλώνεται εύκολα και δεν χρειάζεται μεγάλη συντήρηση. Είναι πυράντοχο υλικό και έχει μεγάλη διάδοση στη χώρα μας λόγω των πρώτων υλών που διαθέτουμε.

Η επιχείρηση ΚΟΥΡΕΠΙΝΗΣ δραστηριοποιείται στα κουφώματα αλουμινίου με επιτυχία προσφέροντας λύσεις στις απαιτητικές σύγχρονες κατασκευές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη εναρμόνισή τους με την μοντέρνα αλλά και κλασσική αρχιτεκτονική. Τα προϊόντα μας ανανεώνονται διαρκώς βάση των απαιτήσεων της αγοράς. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας για ανακαίνιση των παλαιών κουφωμάτων σας αυξάνοντας έτσι την ενεργειακή απόδοση της οικίας σας.

 
 
Περιεχόμενα

Έπιπλα Κουζίνας

Ντουλάπες

Εσωτερικές Πόρτες

Πόρτες Ασφαλείας

 

Ξηρή Δόμηση

Κουφώματα Αλουμινίου

Φωτισμός

Πολιτική Απορρήτου

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αθ. Διάκου 71
Τ.Κ.: 12241 Αιγάλεω
Τηλ & Fax: 210 5612852
e-mail: m.kourepinis@hotmail.com
 
NEWSLETTER: