Επιλογή Γλώσσας:      

ΑΡΧΙΚΗ   ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ   ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ   ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ   ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ   ΞΗΡΗ ΔΟΜΗΣΗ   ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ   ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Ξηρή Δόμηση

Λέγοντας ξηρή δόμηση εννοούμε την κατασκευή κτιρίων χωρίς την χρησιμοποίηση νερού, αλλά με γυψοσανίδες γύψινα κτλ. Τοποθετείται μετά την κατασκευή του σκελετού ενός κτιρίου. Οι κύριες κατασκευές είναι οι ψευδοροφές, τα χωρίσματα και οι επενδύσεις τοίχων. Στην επιχείρηση ΚΟΥΡΕΠΙΝΗΣ αναπτυσσόμαστε ολοένα και περισσότερο στο κομμάτι αυτό των κατασκευών καλύπτοντας πιο ολοκληρωμένα τις ανάγκες της οικοδομής.

Τα υλικά τοποθετούνται σε ένα μεταλλικό σκελετό που αποτελείται από επιμήκη στοιχεία κομμένα και εφαρμοσμένα στις κατάλληλες διαστάσεις του κάθε έργου. Η κατασκευή πρέπει να σχεδιαστεί έτσι ώστε να ληφθούν υπόψη τυχόν υδραυλικές ή ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, αγωγοί κλιματισμού ή αερισμού κτλ. Μετά την συναρμολόγηση των υλικών ακολουθεί το σφράγισμα των αρμών με κόλλες, στόκους κ.α. ώστε να παραδίδεται η επιφάνεια έτοιμη για χρήση η οποία μπορεί να είναι είτε το βάψιμο, είτε η τοποθέτηση ταπετσαρίας ή πλακιδίων.

Η ξηρή δόμηση – γυψοσανίδες γύψινα – απαντάται σε χώρους εργασίας, κατοικίας, διασκέδασης και η χρήση της είναι συχνή και ποικίλη. Για παράδειγμα λόγω του πετροβάμβακα που περιέχουν οι κατασκευές αυτές δύναται να παρέχουν θερμομόνωση, ηχομόνωση αλλά και αντοχή έναντι της φωτιάς. Στην επιχείρηση ΚΟΥΡΕΠΙΝΗΣ έχοντας γνώση των τεχνοτροπιών αυτών παρέχουμε προϊόντα που ικανοποιούν ακόμα και τον ποιο απαιτητικό πελάτη.

 
 
Περιεχόμενα

Έπιπλα Κουζίνας

Ντουλάπες

Εσωτερικές Πόρτες

Πόρτες Ασφαλείας

 

Ξηρή Δόμηση

Κουφώματα Αλουμινίου

Φωτισμός

Πολιτική Απορρήτου

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Αθ. Διάκου 71
Τ.Κ.: 12241 Αιγάλεω
Τηλ & Fax: 210 5612852
e-mail: m.kourepinis@hotmail.com
 
NEWSLETTER: